Sugarbomb Perfumes Sarawak

Sugarbomb Perfumes Sarawak ENTREPRENEUR || FOUNDER AVINA RICH || SUPER STOKIS SUGARBOMB || Kepakaran kami membantu anda yang ingin menambahkan pendapatan dan inginkan perfumes EDP yang berkualiti dengan harga mampu milik !

Operating as usual

KOMBO RENDANGHello semua! Ha, kinektok SugarBomb tengah ada promosi KOMBO RENDANG untuk semua. Dapatkan EDP 10ml pilihan...
04/28/2021

KOMBO RENDANG

Hello semua! Ha, kinektok SugarBomb tengah ada promosi KOMBO RENDANG untuk semua. Dapatkan EDP 10ml pilihan hati anda haritok, makin banyak kitak dapatkan makin murah jadinya. Promosi pun s*k lamak agik nak habis tok ha. Apa tunggu agik? Dapatkan dari reseller reseller berdekatan anda haritok.

Maok wangi? SugarBomb jaklah!

#Hornbillsugarbomb
#rhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

KOMBO RENDANG

Hello semua! Ha, kinektok SugarBomb tengah ada promosi KOMBO RENDANG untuk semua. Dapatkan EDP 10ml pilihan hati anda haritok, makin banyak kitak dapatkan makin murah jadinya. Promosi pun s*k lamak agik nak habis tok ha. Apa tunggu agik? Dapatkan dari reseller reseller berdekatan anda haritok.

Maok wangi? SugarBomb jaklah!

#Hornbillsugarbomb
#rhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

PROMOSI KOMBO KETUPATKOMBO KETUPAT special bulan Ramadhan tok, 3 Air Freshener pilihan hati dengan harga yang jauh lebih...
04/28/2021

PROMOSI KOMBO KETUPAT

KOMBO KETUPAT special bulan Ramadhan tok, 3 Air Freshener pilihan hati dengan harga yang jauh lebih murah dari biasa guys. Whoah, Raya dah mok dekat tok dan promosi dah nak habis. Apa tunggu agik? Dapatkan Air Freshener pujaan hati dengan harga NANG DA BOMB aritok dari reseller berdekatan anda.

Jangan lupa mewangi bersama SugarBomb Raya tok, maok wangi? SugarBomb jak lah!

#Hornbillsugarbomb
#rhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

PROMOSI KOMBO KETUPAT

KOMBO KETUPAT special bulan Ramadhan tok, 3 Air Freshener pilihan hati dengan harga yang jauh lebih murah dari biasa guys. Whoah, Raya dah mok dekat tok dan promosi dah nak habis. Apa tunggu agik? Dapatkan Air Freshener pujaan hati dengan harga NANG DA BOMB aritok dari reseller berdekatan anda.

Jangan lupa mewangi bersama SugarBomb Raya tok, maok wangi? SugarBomb jak lah!

#Hornbillsugarbomb
#rhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

PROMO RAMADHAN STOKIS 🔥Mun sebelum tok modal permulaan RM1500 kinek tok hanya RM750. Jimat separuh harga dah ya! Bukan s...
04/28/2021

PROMO RAMADHAN STOKIS 🔥

Mun sebelum tok modal permulaan RM1500 kinek tok hanya RM750. Jimat separuh harga dah ya! Bukan setakat bayar RM750 malah kitak orang dapat produk Sugarbomb terus

S*kpande nak mula bisnes? Jangan riso, admin dengan terbuka hatinya akan bantu kitak orang. Yang penting kitak orang bena bena dalam team Sugarbomb tok

#HornbillSugarbomb
#regionalhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

PROMO RAMADHAN STOKIS 🔥

Mun sebelum tok modal permulaan RM1500 kinek tok hanya RM750. Jimat separuh harga dah ya! Bukan setakat bayar RM750 malah kitak orang dapat produk Sugarbomb terus

S*kpande nak mula bisnes? Jangan riso, admin dengan terbuka hatinya akan bantu kitak orang. Yang penting kitak orang bena bena dalam team Sugarbomb tok

#HornbillSugarbomb
#regionalhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

PROMO AGENT TINGGAL 2 HARI JE LAGI 🔥Ada yang tanyak ada s*k untuk agent? Sbb kmk s*kda modal yang besar kinek.Jangan ris...
04/28/2021

PROMO AGENT TINGGAL 2 HARI JE LAGI 🔥

Ada yang tanyak ada s*k untuk agent? Sbb kmk s*kda modal yang besar kinek.

Jangan riso, ada juak untuk yang nak start business tapi s*kda modal besar. Kinek tok sign up agent serendah RM150 jak guys. Bukan yajak kitak orang terus dapat produk untuk kitak orang jual terus. Apa macam? On ka on gilak?

#HornbillSugarbomb
#regionalhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

PROMO AGENT TINGGAL 2 HARI JE LAGI 🔥

Ada yang tanyak ada s*k untuk agent? Sbb kmk s*kda modal yang besar kinek.

Jangan riso, ada juak untuk yang nak start business tapi s*kda modal besar. Kinek tok sign up agent serendah RM150 jak guys. Bukan yajak kitak orang terus dapat produk untuk kitak orang jual terus. Apa macam? On ka on gilak?

#HornbillSugarbomb
#regionalhqsugarbombsarawak
#sugarbombjaklah
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

Bulan March tok nang bulan kemuncak dimana kita nang sentiasa sibuk dengan kerja masing-masing. Mok teman kan dirik deng...
03/07/2021

Bulan March tok nang bulan kemuncak dimana kita nang sentiasa sibuk dengan kerja masing-masing. Mok teman kan dirik dengan benda yang manja nang susah. Nasiblah SugarBomb ada promo 10ML EDP.

Kadang-kadang hidup tok s*k perlu puaskan dirik dengan benda yang mahal, cukuplah yang dengan rasa yang tenang dan sentiasa ada jika diperlukan. Bena s*k?

Maok wangi, nang SugarBomb jak lah! S*k boh binggung gik cari benda yang rumit untuk puaskan hati. Jom grab sebotol😘

Promo sampai stok habis!

#Hornbillsugarbomb
#regionalhqsugarbombsarawak
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

Bulan March tok nang bulan kemuncak dimana kita nang sentiasa sibuk dengan kerja masing-masing. Mok teman kan dirik dengan benda yang manja nang susah. Nasiblah SugarBomb ada promo 10ML EDP.

Kadang-kadang hidup tok s*k perlu puaskan dirik dengan benda yang mahal, cukuplah yang dengan rasa yang tenang dan sentiasa ada jika diperlukan. Bena s*k?

Maok wangi, nang SugarBomb jak lah! S*k boh binggung gik cari benda yang rumit untuk puaskan hati. Jom grab sebotol😘

Promo sampai stok habis!

#Hornbillsugarbomb
#regionalhqsugarbombsarawak
#hornbillflyhigh
#hornbillsb
#KitakNangDaBomb

Happy Valentine's day semua !!
02/14/2021

Happy Valentine's day semua !!

Happy Valentine's day semua !!

ENJOY THE JOURNEY (Kisah Benar Inspirasi Team LV Sugarbomb)Saya Glora Mang'z Glorrey Stokis Sugarbomb dari Kuching. Semo...
12/15/2020

ENJOY THE JOURNEY
(Kisah Benar Inspirasi Team LV Sugarbomb)
Saya Glora Mang'z Glorrey Stokis Sugarbomb dari Kuching. Semoga sharing ini mampu memberi insipirasi kepada semua reseller atau bakal reseller Sugarbomb.
Sebelum ini saya bekerja sebagai Cashier di sebuah supermarket di Kuching. Saya merupakan seorang ibu kepada seorang anak. Buat masa ini saya tidak lagi bekerja dan merupakan suri rumah sepenuh masa. Tahun 2018 merupakan tahun permulaan saya bersama Sugarbomb dan masih bekerja pada waktu itu.
Pada mulanya, saya tak kenal pun apa itu Sugarbomb. Macam mana nak jual dengan s*kap saya yang agak pemalu macam mana nak berbisnes? Tau tak Encik Suami merupakan orang yang memulakan langkah saya untuk berbisnes. Bila dia tanya, "kenapa kamu tak nak cuba jual barang macam minyak wangi ke, produk kecantikkan ke? Saya jawab "Kalau saya jual ada ke yang nak beli?". Tu jawapan yang selalu saya jawab, dia bagi soalan, saya jawab dengan soalan balik. Tiap kali disuruh buat bisnes tu la jawapan saya. Nampak tak? keyakinan pada diri sendiri tu kurang sangat.
Sehinggalah pada satu hari tu, Encik Suami nampak iklan pencarian Agent Sugarbomb. Tanpa pengetahuan saya, diam-diam dia message Super Stokis Sugarbomb Lovina Veronica Henry untuk bertanya mengenai Sugarbomb. Dia lebih dulu cuba selidik apa tu Sugarbomb dan sampai ke HQ Sugarbomb dia bertanya. Pada masa tu dia yakinkan saya untuk berniaga Sugarbomb sebab pada masa tu Sugarbomb ada di mana-mana. Sampai dia sanggup keluarkan modal untuk saya cuba dulu berniaga Sugarbomb.
Dengan sokongan penuh dari suami, saya pun memulakan langkah sebagai Agent dengan modal RM250. Untuk permulaan team saya hanya ada 2 orang dropship sahaja. Sehinggalah saya naik ke Super Agent saya ada 6 orang dalam team dan masa tu saya masih lagi bekerja. Sales saya agak memberangsangkan sehingga Super Stokis Lovina Veronica Henry approach saya supaya kembangkan lagi kapasiti saya untuk jadi Stokis. Tapi keyakinan saya masa tu masih belum ada.
Sehingglah penghujung 2019 saya tergerak hati untuk melangkahkan kaki untuk besarkan lagi empayar saya dengan upgrade diri sebagai Stokis. Modal pada waktu tu ada promo RM750 sahaja. Pada masa tu saya dah ambil keputusan untuk berhenti kerja. Dalam masa yang sama, saya masih ragu-ragu. Mampukah saya teruskan bisnes ni kalau dah berhenti kerja?
Tahun 2020 hampir melabuhkan tirai. Dan sekarang saya masih bersama Sugarbomb. Saya masih kekalkan sales 4 angka dan jadi Top Stokis dalam team kami. Benar kata orang, Tak kenal maka tak cinta. Kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya.
Saya berharap dengan kisah ini mampu memberi inspirasi kepada semua. Berapa pun nilai modal yang kita ada, kalau kita urus dengan betul tak akan jadi beban. Bahkan akan beranak duit tu. Saya pun sekarang bertambah yakin berbisnes dari seorang yang pemalu dahulu.
Ingat, kalau kita malu duit pun malu nak datang kat kita. Cuba dulu buat dan rasakan. Baru seronok. Good Luck semua.
Stokis Sugarbomb Gloria.
Team LV Sugarbomb

Paghiiiii paghiiii paghhiiiiSemoga dipermudahkan urusan anda semua hari ini.#sugarbombjerlah#hornbillsugarbomb
12/06/2020

Paghiiiii paghiiii paghhiiii

Semoga dipermudahkan urusan anda semua hari ini.

#sugarbombjerlah
#hornbillsugarbomb

JOM DAFTAR SEKARANG!Promosi pakej reseller kembali lagi kali ini. Mulai 1 Disember sehingga 19 Disember. Gunakan peluang...
12/02/2020

JOM DAFTAR SEKARANG!

Promosi pakej reseller kembali lagi kali ini. Mulai 1 Disember sehingga 19 Disember. Gunakan peluang ini untuk dapatkan harga yang berbaloi sebagai reseller wangian Sugarbomb.

Jom jangan lepaskan peluang. Nak wangi?

Sugarbombjerlah!

#TeamLVSugarbomb
#HornbillSugarbomb

12/02/2020

Hai semua Sugarbomb perfumes lover. Year End Sales mulai 1 Disember sehingga 19 Disember. Jom shopping di
avinarich.shoppy.my

SCARLET EDITIONSemestinya bau yang lain dari biasa. Rare, Julia, Vaila dan Sakura. Lama dah s*k keluar semenjak PKP yang...
11/15/2020

SCARLET EDITION

Semestinya bau yang lain dari biasa. Rare, Julia, Vaila dan Sakura. Lama dah s*k keluar semenjak PKP yang lalu.

Namun kali tuk nya datang lagi. Siapa yang dah kehabisan stok yang lalu, tuklah masanya grab bauan yang kitak orang s**a.

Nak wangi?

#Sugarbombjerlah
#teamlvsugarbomb

Hai hai hello helloNikmatilah kehidupan supaya masa tua nanti ada kenangan untuk dikenang. Jangan mudah rasa rendah diri...
09/23/2020

Hai hai hello hello

Nikmatilah kehidupan supaya masa tua nanti ada kenangan untuk dikenang. Jangan mudah rasa rendah diri, cari apa kelebihan kita bukan fokus kepada kelemahan diri kita. Jadikan kelebihan itu sebagai kekuatan.

Semua akan jadi mudah bila kita ikhlas semua jadi susah bila kita terpaksa. " Bukan senang nak orang s**a dekat kita tapi senang untuk buat orang tak s**a kita" kata-kata yang melekat sampai sekarang.

Wangikan orang wangikan diri dulu. Dah wangi ke tu deng?
Nak wangi? Sugarbomb jer lah.

#TeamLVSugarbomb
#hornbillsugarbomb
#sugarbombcare

LIFE NEVER EASY AS ONE TWO THREESetiap kita mempunyai perjalanan hidup ada naik ada turun. Walau apa pun masalah atau pe...
09/10/2020

LIFE NEVER EASY AS ONE TWO THREE

Setiap kita mempunyai perjalanan hidup ada naik ada turun. Walau apa pun masalah atau penghalang jangan mudah putus asa. Ciptalah memori indah supaya dapat dikenang dihari tua nanti.

Sekiranya pernah menghadapi waktu yang sangat teruk, jangan terus hukum diri. Berikan waktu pada diri sendiri untuk mencari ketenangan. Percayalah, disebalik semua dugaan pasti ada sinar bahagia.

Ceriakan hari²mu dengan mewangikan diri. Sebab wangian mampu menjadi terapi kepada perasaan dalam diri anda. Nak wangi?

#sugarbombcare
#teamLVSugarbomb
#hornbillsugarbomb

Woww Promo EXTEND!Nak dapatkan wangian Sugarbomb dengan harga promo? Inilah masa yang sesuai. Dapat jimat tau.Nak jadi r...
09/02/2020

Woww Promo EXTEND!

Nak dapatkan wangian Sugarbomb dengan harga promo? Inilah masa yang sesuai. Dapat jimat tau.

Nak jadi reseller? Boleh jer. Modal serendah RM50 terus dapat barang tau. So nak wangi?
Sugarbomb jer lah!

#TeamLVSugarbomb
#sugarbombhornbill

Cia cia cia 🔥🔥
08/28/2020

Cia cia cia 🔥🔥

MERDEKA SALESSetahun hanya sekali kita menyambut Hari Kemerdekaan. Maka promo Merdeka kembali lagi. Ni lah peluang anda ...
08/18/2020

MERDEKA SALES

Setahun hanya sekali kita menyambut Hari Kemerdekaan. Maka promo Merdeka kembali lagi. Ni lah peluang anda semua beli dengan harga jimat berbaloi.

Apa lagi cepat grab Air Freshener dan perfume kegemaran anda.

#sugarbombjerla
#sugabombcare
#TeamLVSugarbomb

Hai hai hello hello..
08/12/2020

Hai hai hello hello..

Sugarbomb Perfumes Sarawak
08/05/2020

Sugarbomb Perfumes Sarawak

Paghhiii!!!
08/01/2020

Paghhiii!!!

Ice Lemon Tea!Selalu cari si hantu Spooky Dew kan? Nah cer try si Ice Lemon Tea ni. Bau lain dari yang lain. Sejuk-sejuk...
07/22/2020

Ice Lemon Tea!

Selalu cari si hantu Spooky Dew kan? Nah cer try si Ice Lemon Tea ni. Bau lain dari yang lain. Sejuk-sejuk aircond mesti lepas ya singgah kedai nak order air ya.

Sine nak cari Air Freshener yang bau rare cam ya? Sugarbomb jak ada gais!

Nak wangi Ice Lemon Tea?

#SugarbombJerLah

Paghiii!
07/12/2020

Paghiii!

07/09/2020
SUPRISE REGA BAJET TAPI WANGI

Tercari-cari hadiah harga bajet macam ala-ala "bouquet flower" tu? Harga mampu milik, ikut bajet anda. Hadiah Perfume atau Air Freshener by Sugarbomb. Wah, gerenti wangi!

Ni contoh yang harga bajet. Kalau nak buat suprise, kita akan ada caj COD. Tak yah pening kita hantar ke penerima. Diutamakan area Kuching, Samarahan & Simunjan.

Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya seminggu sebelum ya. Kalau urgent juga, boleh jer tanya dulu. Mana tau nasib awak baik kita free masa tu.

Klik jer link bawah ni yer kalau berminat.

https://sugarbombsuprisebajet.wasap.my

https://sugarbombsuprisebajet.wasap.my

https://sugarbombsuprisebajet.wasap.my

#SugarbombJerLah
#SugarbombCare
#TeamAvinaRich

Paghhhhhiii!!Takut nak keluar dari comfort zone. Itu normal. Buat sesuatu yang luar dari kebiasaan kita, benda yang kita...
07/05/2020

Paghhhhhiii!!

Takut nak keluar dari comfort zone. Itu normal. Buat sesuatu yang luar dari kebiasaan kita, benda yang kita sendiri tak pasti boleh ke tak buat, akan jadi penghalang utama kita adalah diri kita sendiri.

Tapi bila sekali kita cuba buat, dan kita boleh, kita sendiri tak akan sangka “boleh rupanya aku buat.” Mesti terdetik kata-kata tu kan.

Jom, cabar diri kita sendiri. Kalau nak ubah, kita ubah diri kita dahulu. Luv uols kata kawan ku tek.

#SugarbombJerLah
#SugarbombCare

DON'T STOP DON'T QUITTanya diri sendiri, KENAPA AKU DULU BERMINAT nak join bisnes ni? Tak kisah apa sekali pun yang kau ...
07/01/2020

DON'T STOP DON'T QUIT

Tanya diri sendiri, KENAPA AKU DULU BERMINAT nak join bisnes ni? Tak kisah apa sekali pun yang kau buat cuba ingat kembali bila kita berada di tahap "Down". Jangan sesekali terus melayan perasaan kecewa tu. Kena percaya itu adalah proses dalam berniaga.

Hari ini kau jatuh tersungkur, masih ada esok, lusa untuk bermula. Sebab kena percaya, setiap kejayaan tak akan terus berjaya hanya sekali cuba. Ramai nama-nama terkenal sehingga beratus kali gagal baru berjaya.

Jadi, kena percaya. Setiap apa terjadi itu adalah merupakan proses dalam menuju kejayaan. Bila ada kegagalan pasti ada kemahuan untuk buat sampai berjaya. Percaya kepada kebolehan diri sendiri.

INGAT! bila persekitaran kita positif, maka positiflah result yang kita akan dapat. Nak wangi?

#SugarbombJerLah

Selamat petang!Wow, ramai yang tanya kalau join agent dapat apa? Ok gaisss, ni antara pakej yang ditawarkan. Dengan yura...
06/21/2020

Selamat petang!

Wow, ramai yang tanya kalau join agent dapat apa? Ok gaisss, ni antara pakej yang ditawarkan. Dengan yuran sebagai agent, anda akan dapat 33 botol Air Freshener.

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

Wah banyak tu. Dengan botol comel tu pun anda boleh jana pendapatan sampingan. Walaupun untung cuma sehinggit dua jer, anda boleh capai keuntungan sebanyak 3 angka ke 4 angka.

Apa kelebihan join Team Avina Rich?

@bahan iklan disediakan

@group support juga ada

@coaching FREEMIUM dari Mini HQ Sugarbomb Sarawak

dan banyak lagi.

Tunggu apa lagi. Tekan jer link bawah ni.

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

Perfume is the art that makes memory speak.Nak wangi?#SugarbombJerLah
06/18/2020

Perfume is the art that makes memory speak.

Nak wangi?

#SugarbombJerLah

Sugarbomb Perfumes Sarawak
06/13/2020

Sugarbomb Perfumes Sarawak

Sugarbomb Perfumes Sarawak
06/13/2020

Sugarbomb Perfumes Sarawak

Hidup Tanpa Kejutan, Boring!!Yessss, Sugarbomb buat hal lagi. Nak bagi sakit jantung sentiasa buat kejutan ditahun 2020....
06/09/2020

Hidup Tanpa Kejutan, Boring!!

Yessss, Sugarbomb buat hal lagi. Nak bagi sakit jantung sentiasa buat kejutan ditahun 2020. Yesss.. team HQ sentiasa fikir 10 langkah ke hadapan.

Kenalkan, 1 MILLION NEW EDITION. Sebab apa 1 million. Sebab stok tuk adalah stok 1 juta botol pertama yang production Sugarbomb HQ hasilkan. WOWW best kan?

Terdapat dalam 3 warna yang sangat marvelous iaitu PINK, OMBRE BLUE & RED. Warna botol jak dah memikat jiwa. Harga pun ada perubahan, naik seringgit gais. Tapi sangat berbaloi dengan botol yang unik warnanya tuk.

A you ready for this 1 MILLION NEW EDITION ??? Get ready yeah!

#SugarbombJerLah

#SugarbombCare

#TeamAvinaRich

Do First Die Later!Nak berjaya jiwa mesti kental. S*k kisah apa orang kata. Janji kau dah buktikan kau boleh. Show your ...
06/04/2020

Do First Die Later!

Nak berjaya jiwa mesti kental. S*k kisah apa orang kata. Janji kau dah buktikan kau boleh. Show your result baru orang nampak. Lepas nampak nak membawang biaq pi la.

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

S*k kisah kau kerja ka, suri rumah ka, student ka, mun maok, pasti boleh. Guna media sosial dengan perkara berfaedah. Pasti dapat hasil yang berfaedah juga. Bukan kesalahan pun kau nak cari pendapatan sampingan. Semua pernah rasa susah. Mun senang semua, pasti dah goyang kaki kan.

Sementara promo tuk tinggal beberapa hari gik, jomlah sama berSugarbomb. Untung seringgit dua ringgit lebih baik dari tak ada langsung. Kamek s*k janjikan kitak terus kaya raya, even founder produk pun start dari belakang rumah jak dolok. Tapi kerana usaha, disiplin & nekad sekarang dah ada 5 buah kilang.

Klik jak link bawah tuk untuk keterangan lanjut!

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

http://sugarbombPROSPEK.wasap.my

#SugarbombJerLah
#SugarbombCare
#HornbillSugarbomb
#TeamAvinaRich

Address

Sarawak, ON
94800

Opening Hours

Monday 9am - 11pm
Tuesday 9am - 11pm
Wednesday 9am - 11pm
Thursday 9am - 11pm
Friday 9am - 11pm
Saturday 9am - 11pm
Sunday 9am - 11pm

Telephone

0138444896

Products

Edp Sugarbomb || Air Freshner Sugarbomb ||

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Sugarbomb Perfumes Sarawak posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Sugarbomb Perfumes Sarawak:

Videos


Other Cosmetics Stores in Sarawak

Show All