Arjuna Harimau Malaya

Arjuna Harimau Malaya Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Arjuna Harimau Malaya, Medical and health, Kuching, Sarawak, ON.

"JGN BCA KLU XCAYER..XCAYER SUDAH..NAMA KO BEDAH.""Dulu jika seblum ni wife sy selalu bermasam muka mcm cuka dgn sy ni, ...
12/15/2015

"JGN BCA KLU XCAYER..XCAYER SUDAH..NAMA KO BEDAH."

"Dulu jika seblum ni wife sy selalu bermasam muka mcm cuka dgn sy ni,
hbngan bersma pun agak hambar, sebulan sekali je, kdg2x 2 bln skali...ntahla xtau knpa tp dia ada ckp
"knp cepat sgt" sy ckp nk bt macam mn dah xboleh cntrol..lps tu hbngan
kami semakin hari semakin renggang..biasa la lyanan xsperti mula-mula
kawin dlu..skrg ni xberapa mesra sgt..satu hari sy ternmpk ikln kt fb
ttg produk GSO ni, sy kata apala produk ni..nth apa-apa la skrg ni org jual..mula- mula xcaya lagi..sy pun try la satu lps tgk testimoni org ..so sy pun ordr satu..ok mlm tu sy pun try...nk dijadikan cerita
Masya Allah ..pehh nak tau mlm tu mmg keramat betul...1 jam lebih sy dgn wife bersama..time awal2x kawin dlu pun xlama mcm tu..bgn pgi lenguh pinggang dibtnyer..dia punya senyum meleret smpai ke pipi..terharu jgk la sbb dia say kt sy "terima kasih abg" pehhh rsa nk nangis pun ada..tp cover la...dia tnya "abg pkai apa ni" sy ckp la pkai GSO ni..dia ckp "la kn bgs klu pkai dr dulu lg..aduh kena setepek kt muka..lucu pun ada..suka pun ada..tp itulah penangan GSO ni yg membuatkan keluarga kembali ceria dan bahagia semula..hbngan kmi kembali ceria dan kembali intim..gembira nya hidup mcm pengantin baru katakan...terima kasih kepda GSO yg telah mengembalikan kebahagiaan kami..sy syorkn smua suami prlu cuba produk ni..tq GSO " - Jamal, Bt.pahat

================
BERMINAT???
===============
Hrga SPECIAL utk uools hnya RM65 SHJ
Kos pos--> semua kmi TANGGUNG SEPENUHNYA ke seluruh MALAYSIA...tetapi terhad utk 30 org shja tau..

=======================================
So Kalau Btl2x Berminat , wasap kami LAJU2 skrg
=======================================
Whatsapps "GSO" ke ====>+6011-32178675
Whatsapps "GSO" ke ====>+6011-32178675
Whatsapps "GSO" ke ====>+6011-32178675

Kmi akn reply sepantas kilat kpd anda..

P/s: setiap pembelian ada FREE GIFT untuk bulan DISEMBER shj..

Arjuna Harimau Malaya
12/15/2015

Arjuna Harimau Malaya

Arjuna Harimau Malaya's cover photo
12/15/2015

Arjuna Harimau Malaya's cover photo

Arjuna Harimau Malaya
12/15/2015

Arjuna Harimau Malaya

Address

Kuching
Sarawak, ON
97000

Telephone

+6011-32178675

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Arjuna Harimau Malaya posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Nearby health & beauty businesses


Other Medical & Health in Sarawak

Show All