EF1 Decarbonise Sarawak

EF1 Decarbonise Sarawak Kami Membekal dan menerima tempahan untuk Kek sarawak dalam kuantiti yang sedikit mahupun banyak.Keenakkan dan kualiti kek sarawak kami adalah dijamin sedap dan berkualiti dan SEMESTINYA DIJAMIN HALAL.

Pakage mesin v3 dan nvBeli mesinDapat softwareDapat free 5k hingga 10k design Dapat kelas percumaKelas dijalankan dalam ...
07/30/2017

Pakage mesin v3 dan nv
Beli mesin
Dapat software
Dapat free 5k hingga 10k design
Dapat kelas percuma
Kelas dijalankan dalam group online dan offline
Vedio tutorial disediakan..
Berminat utk BELI MESIN..BELI SOFTWARE..BELAJAR SULAM
0136445742

10/18/2015

#jimatminyak
#tambahpickup
Salam.mlm tok sapa2 yg maok pasang TOYOL ANGIN (BLUE RED) boleh hello kmk, hari tok lokasi di SAMARAHAN→ KUCHING ktk org yg da booking jumpa ktk org hari tok...yang nak pasang on the spot pun boleh...stok ready hari tok.
★call/wasap/telegram 0136445743 wan
★pemasangan percuma
http://www.facebook.com/toyolanginwan

10/17/2015

Salam.mlm tok sapa2 yg maok pasang TOYOL ANGIN (BLUE RED) boleh hello kmk, hari tok lokasi di SAMARAHAN, ktk org yg da booking jumpa ktk org hari tok...tq
★call/wasap/telegram 0136445743 wan
★pemasangan percuma
http://www.facebook.com/toyolanginwan

#jimatminyak#enjinsenyap#pickupmeningkatSAKSIKAN LIVE MALAM INI DI GIANT TABUAN.... Alhamdulillah makin hari makin ramai...
10/13/2015
Toyol Angin

#jimatminyak
#enjinsenyap
#pickupmeningkat

SAKSIKAN LIVE MALAM INI DI GIANT TABUAN....

Alhamdulillah makin hari makin ramai cdak yg maok inang Toyol tok, tok sebahagian cerita Toyol Angin (Blue Red) hari tok, 2igek toyol akan mendapat tuan yg baru dr Bintulu, tq owner keta sebab mempercayai kmk..

TOYOL ANGIN ( BLUE RED)
●memberikan Angin/ Udara tambahan kepada pembakaran dlm enjin.
●membuatkan pembakaran dlm enjin lebih sempurna & optimum.
●pada masa yg sama dpt menjimatkan penggunaan pertrol & memberikan pickup serta merta.
★call/ wasap 0136445743
★COD KUCHING→SAMARAHAN
★ktk org boleh baca Testimony customer dlm fb kmk dolok tq.
Http://www.facebook.com/toyolanginwan

kos sara hidup makin tinggi dan harga minyak tidak menentu?
pickup kenderaan p**a tidak sehebat yg anda inginkan?
ingin jimatkan penggunaan minyak?

Ingin jimat minyak dan tmbah pickup kereta tanpa perlu turun enjin.Hanya dengan melakukan decarbonise dpt mencuci kotora...
10/08/2015
Toyol Angin

Ingin jimat minyak dan tmbah pickup kereta tanpa perlu turun enjin.

Hanya dengan melakukan decarbonise dpt mencuci kotoran carbon di dlm enjin seperti melakukan top overhaul tanpa membuka enjin.

Manakala toyol angin p**a untuk tambah pickup, jimat minyak 20% hingga 30%.

Kami menawarkan pakage yg terbaik..

Dijamin puas hati..
Masih x percaya??

Percayalah telah banyak pengguna mempercayai kami.Bacalah testimoni origenal pengguna kami.

Kami sedang membuat promosi besar besaran dgn harga yg jimat dan berpatutan.anda pasti puas hati.

Pm dan whatapps segera 0136445743 wan
COD kuching -> Samarahan
Mohamad Ezwan Pugi
http://www.facebook.com/toyolanginwan

kos sara hidup makin tinggi dan harga minyak tidak menentu?
pickup kenderaan p**a tidak sehebat yg anda inginkan?
ingin jimatkan penggunaan minyak?

Jom jimatkan minyak kereta anda dan cuci enjin kereta anda... Kepada yang berminat mlm ni lokasi pemasangan toyol angin ...
10/05/2015

Jom jimatkan minyak kereta anda dan cuci enjin kereta anda...
Kepada yang berminat mlm ni lokasi pemasangan toyol angin akan berada di samarahan dan di sekitar kuching..
WhatsApp 0136445743 wan

Jom jimatkan minyak kereta anda dan cuci enjin kereta anda... Kepada yang berminat mlm ni lokasi pemasangan toyol angin ...
10/05/2015

Jom jimatkan minyak kereta anda dan cuci enjin kereta anda...
Kepada yang berminat mlm ni lokasi pemasangan toyol angin akan berada di samarahan dan di sekitar kuching..
WhatsApp 0136445743 wan

Mobile Uploads
07/19/2015

Mobile Uploads

Assalammulaikum & slmt pg, nah amik ni jangan cakap abang tak payung feedback dr customer yg da guna kan toyol angin tok...
06/13/2015

Assalammulaikum & slmt pg, nah amik ni jangan cakap abang tak payung feedback dr customer yg da guna kan toyol angin tok,
Hari tok sapa2 yg maok pasang toyol boleh rojer kmk, hari tok kol 4ptg kmk ada di giant tabuan...
"Tak cuba tak tahu da cuba keta makin laju"
★minyak jimat
★enjin bertambah pickup
★break makin cengkam
★enjin smooth & powerfull
★Cod Kuching→Samarahan
★call/wasap 0136445743 wan ezwan

Assalammulaikum & slmt pg, nah amik ni jangan cakap abang tak payung feedback dr customer yg da guna kan toyol angin tok...
06/07/2015

Assalammulaikum & slmt pg, nah amik ni jangan cakap abang tak payung feedback dr customer yg da guna kan toyol angin tok,
Hari tok sapa2 yg maok pasang toyol boleh rojer kmk, hari tok kol 4ptg kmk ada di giant tabuan...
"Tak cuba tak tahu da cuba keta makin laju"
★minyak jimat
★enjin bertambah pickup
★break makin cengkam
★enjin smooth & powerfull
★Cod Kuching→Samarahan
★call/wasap 0136445743 wan

Assalammulaikum & slmt pg, nah amik ni jangan cakap abang tak payung feedback dr customer yg da guna kan toyol angin tok...
06/06/2015

Assalammulaikum & slmt pg, nah amik ni jangan cakap abang tak payung feedback dr customer yg da guna kan toyol angin tok,
Hari tok sapa2 yg maok pasang toyol boleh rojer kmk, hari tok kol 4ptg kmk ada di giant tabuan...
"Tak cuba tak tahu da cuba keta makin laju"
★minyak jimat
★enjin bertambah pickup
★break makin cengkam
★enjin smooth & powerfull
★Cod Kuching→Samarahan
★call/wasap 0136445743 wan

toyol angin sumpahhhhh jimat minyak n pickup kereta pun sgggttttt terbaik..tekan s*kit je melajak dia pergi.. . x cayer ...
05/24/2015

toyol angin sumpahhhhh jimat minyak n pickup kereta pun sgggttttt terbaik..tekan s*kit je melajak dia pergi.. . x cayer leh cubaaa gerentiii korang menyesalll x buat awal2....siapa yg berminat boleh pm or whatapps 0136445742 wan

toyol angin sumpahhhhh jimat minyak n pickup kereta pun sgggttttt terbaik..tekan s*kit je melajak dia pergi.. . x cayer ...
05/24/2015

toyol angin sumpahhhhh jimat minyak n pickup kereta pun sgggttttt terbaik..tekan s*kit je melajak dia pergi.. . x cayer leh cubaaa gerentiii korang menyesalll x buat awal2....siapa yg berminat boleh pm or whatapps 0136445742 ezwan

Mobile Uploads
03/07/2015

Mobile Uploads

Salam semua...sapa2 yg maok buang Kotoran Carbon di Dlm Enjin @ Decarbonise keta ktk org supaya keta ktk org menjadi leb...
03/07/2015

Salam semua...sapa2 yg maok buang Kotoran Carbon di Dlm Enjin @ Decarbonise keta ktk org supaya keta ktk org menjadi lebih pickup & jimat minyak boleh la dtg beramai2 esok hari, 8/3/2015 Ahad saksi kan secara live aktiviti Decarbonise..
●masa 2.30ptg hingga 6ptg
●tempat di satok bersebelahan wisma hopo ,berhadapan dgn RTM jalan p.ramlee sia..
●call/wasap 0136445743(wan)

●alternative top overhaul
●menambahkan pickup enjin
●menjimatkan bahan api sehingga 25%
●melancarkan penukaran gear
●melembutkan pedel minyak
●mengurangkan gegaran enjin

Rugi mun ktk org s*k cuba....mencegah lebih baik daripada merepair...

Assalammualikum Dan Salam Dunia PERMOTORAN...Nama Prodak = Ef1, Membersih, Serta Membuang Karbon-Karbon Diruang Pembakar...
03/07/2015

Assalammualikum Dan Salam Dunia PERMOTORAN...

Nama Prodak = Ef1, Membersih, Serta Membuang Karbon-Karbon Diruang Pembakaran Didalam Enjin.

Finoslip = Penjagaan Komponen2 Dalaman Enjin (metal trtment)

Kesan = Lihat Sendiri Testimoni Add Fb saya
EF1 REMOVE CARBON TELAH BERADA DI NEGERI SARAWAK!!!!!!
Lokasi Cod = Simunjan »» Gedong »» Serian »» Siburan »» Samarahan »» Kuching..
※ Untuk Detail boleh call, whatsaap, sms 0136445743 (Wan)
※ Add Fb saya dulu kalau nk pm..
※Tq " I Love My Job "..

EF1 Decarbonise Sarawak's cover photo
03/07/2015

EF1 Decarbonise Sarawak's cover photo

EF1 Decarbonise Sarawak
03/07/2015

EF1 Decarbonise Sarawak

Address

Simunjan
Sarawak, ON
94800

Telephone

0136445743

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when EF1 Decarbonise Sarawak posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Videos

Nearby health & beauty businesses


Other Sarawak health & beauty businesses

Show All