Nicco Sanihygienic Shop

  • Home
  • Nicco Sanihygienic Shop

Nicco Sanihygienic Shop Sanitizer Spray by Nicco have 2 famous scent in perfume shop with pocket size of hand sanitizer hygi

eBook PERCUMA SEMPENA HARI BAPA!!!KEPENTINGAN PENGGUNAAN HAND SANITIZERAnda boleh subscribe di link ini dan mendapatkan ...
20/06/2022

eBook PERCUMA SEMPENA HARI BAPA!!!
KEPENTINGAN PENGGUNAAN HAND SANITIZER

Anda boleh subscribe di link ini dan mendapatkan lebih info berkaitan kepentingan penggunaan hand sanitizer!!

https://ywsam98.gr8.com/

Spritzer and 𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢 jointly launched【Rainforest】Portable Hygiene Care Spray with Fragrance! ✨🌳 With a unique and refreshi...
19/06/2022

Spritzer and 𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢 jointly launched
【Rainforest】Portable Hygiene Care Spray with Fragrance! ✨
🌳 With a unique and refreshing fragrance, as well as a simple and refreshing appearance;
Spritzer and 𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢【Rainforest】Portable Hygiene Care Spray with Fragrance has the effect of protecting you from bacteria;
it is also an excellent choice for either self-use or as a gift. 🥰
The new fragrance of Spritzer and 𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢【Rainforest】Portable Hygiene Care Spray with Fragrance is fresh leafy greens, aromatic blossom, and wood; a gorgeous blend of the natural smell. 😍
Spritzer 𝗫 𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢【Rainforest】Portable Hygiene Care Spray with Fragrance:
※ Alcohol content 75%
※ Can spray up to 450 times
※ Anti-bacterial up to 99.9%
※ Portable & Light-weighted
※ Gentle & Non-Sticky
※ Eliminate Odour

Multipurpose Sanitizer Sprayia bukannya cuma Sanitizer biasa, ia juga dapat menyegarkan persekitaran!!Apabila anda berad...
04/06/2022

Multipurpose Sanitizer Spray

ia bukannya cuma Sanitizer biasa, ia juga dapat menyegarkan persekitaran!!

Apabila anda berada di persekitaran yang berbau busuk, anda juga boleh menggunakan Pocket Fragrance Sanitizer Spray untuk menghapuskan kuman sambil itu juga dapat menyegarkan tempat itu💕

Bagi pemandu yang selalu makan dalam kereta, Pocket Fragrance Sanitizer Spray juga dapat membantu anda menghilangkan bau makanan yang ada dalam kereta💕

Perokok juga boleh mempunyai Pocket Fragrance Sanitizer Spray, ia berbentuk kecil seperti saiz poket, kecil dan memuat dengan rokok & lighter anda, bawalah Pocket Fragrance Sanitizer Spray sekali supaya orang yang berdekatan anda tidak rasa bau rokok yang kuat sangat💕

Belilah Pocket Fragrance Sanitizer Spray sebelum kawan2 anda rasa anda dah OUT dari zaman sekarang sebab tidak mempunyai Pocket Fragrance Sanitizer Spray lagi🤣















Thank you kepada customer sebab nak purchase lagi💕Tapi sekarang kami dah OUT OF STOCK ye😅Kalau nak purchase terus dapat ...
30/05/2022

Thank you kepada customer sebab nak purchase lagi💕
Tapi sekarang kami dah OUT OF STOCK ye😅
Kalau nak purchase terus dapat Pocket Fragrance Sanitizer Spray kami kena tunggu next week baru sampai ye💕

Kepada sesiapa yang ingin membuat order boleh chat dekat ruangan bawah ataupun whatsapp ye💕

www.wasap.my/601165155949
www.wasap.my/601165155949
www.wasap.my/601165155949

Tahniah kepada pemenang kami dan mereka juga telah menerima POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY yang PERCUMA‼️
29/05/2022

Tahniah kepada pemenang kami dan mereka juga telah menerima POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY yang PERCUMA‼️

BAWA SEKALI POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY KE MANA-MANA SAHAJA‼️Apa yang penting dalam kehidupan kita???Bawa POCKET FR...
28/05/2022

BAWA SEKALI POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY KE MANA-MANA SAHAJA‼️

Apa yang penting dalam kehidupan kita???
Bawa POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY berada di sisi anda💕

Kenapa kami akan cakap macam tu??

Marilah I bagitau awak~

Time awak keluar ke mana-mana sahaja, mesti awak akan bersentuh dengan banyak barang kan? Takut x kalau barang itu disentuh daripada orang yang baru disahkan Covid-19?? Mesti takut kan?? So, awak kena sanitasi tangan awak!!

Time awak nak pergi public toilet, manatau toilet itu belum dibersihkan oleh cleaner, bau busuk bau tahi bau apa2 saja dekat sana, sesak nafas?? Spraylah POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY kami‼️ spray kami ini ada bau perfume dan juga dapat mewangikan persekitaran awak itu‼️

Tunggu apa lagi?? Belilah sekarang!! Benefit banyak?!!

WhatsApp now to get your own one!!
www.wasap.my/601165155949
www.wasap.my/601165155949
www.wasap.my/601165155949

POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY 💕Dah beberapa kali saya menggunakan kemudahan awam, dan saya dapati driver dah tiada me...
24/05/2022

POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY 💕

Dah beberapa kali saya menggunakan kemudahan awam, dan saya dapati driver dah tiada mengamalkan sikap untuk mensanitasikan setiap tempat duduk setelah menurunkan pelanggan dan menjemput pelanggan baru!!

Apa boleh buat kalau driver tidak berbuat demikian??

Kitalah sebagai pengguna kemudahan awam seharusnya mempunyai sebotol sanitizer!!

Sanitizer kami ini bukan saja boleh membunuh sebanyak 99.9% kuman, manakala juga boleh mewangikan persekitaran anda!!

Siapa yang berminat nak cuba?

Saya Tak jual produk ini kepada orang ramai!! Siapa yang ingin mencuba baru saya tolong.

Nak tahu lebih lanjut ke? Meh pm dekat bawah ataupun whatdapp
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352

23/05/2022

Tahniah kepada pemenang giveaway kami💕
Bagi pemenang IG adalah .nadia, manakala bagi pemenang FB adalah Zhang 🎉🎉🎉
Tahniah kepada pemenang kami, sila PM kami dengan secepat mungkin untuk redeem Pocket Fragrance Sanitizer Spray yang PERCUMA dalam tempoh 7 hari dari sekarang‼️
Terima kasih atas penyertaan semua🎉🎉🎉

Guys,, stay tune malam nih pukul 8!! Saya nak umumkan siapa pemenang giveaway!! Yang belum menyertai cepat menyertai wey...
23/05/2022

Guys,, stay tune malam nih pukul 8!! Saya nak umumkan siapa pemenang giveaway!! Yang belum menyertai cepat menyertai weyy!! Giveaway nihh xyah bayar pun!!
Cuma nak korang ikut T&C nih jer!!!

T&C:
1. Like the FB business page - Nicco Sanihygienic Shop / https://www.facebook.com/SanihygienicshopbyNicco/
2. Follow the main account / https://www.instagram.com/niccosam_98/
3. Follow the business account / https://www.instagram.com/nicco_sanihygienic_shop/
4. Like & share 1 of the post of business account
5. Mention 5 people below the post of business account

22/05/2022

POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY BERSAIZ KECIL DAN MUDAH DISIMPAN‼️

Adakah anda masih memakai sanitizer spray yang bersaiz besar?? Adakah anda tidak tahu nak letak di mana dengan sanitizer anda yang bersaiz besar??

Dekat sini saya nak rekomen produk saya yang bersaiz kecil dan mudah disimpan di mana-mana sahaja‼️

Pocket Fragrance Sanitizer Spray kami cuma mempunyai 35ml👇🏻👇🏻
🌸 75% alkohol yang dapat anti-bakteria sehingga berkesan 𝟗𝟗.𝟗%
🌸 Bentuk kad, senang bawa dan tidak mengambil ruang yang banyak
🌸 Lembut, segar & tidak melekit
🌸 Boleh menggunakan sehingga 450 kali
🌸 Penampilan indah dan mewah
🌸 2 pilihan kewangian ✅

🍀 White Tea
Ia menyebarkan aroma teh putih segar, berbeza dengan haruman yang kaya, baunya ringan dan elegan

🍐 English Pear & Freesia
Bau pear segar yang manis melilit aroma freesia untuk menghasilkan wangian yang lembut

Nak dapatkan Pocket Fragrance Sanitizer Spray?? Boleh WhatsApp saya melalui 👇🏻👇🏻

www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352

Terima kasih kerana menyukai produk Pocket Fragrance Sanitizer Spray kami 💕Produk kami mempunyai size yang kecil dan mem...
22/05/2022

Terima kasih kerana menyukai produk Pocket Fragrance Sanitizer Spray kami 💕

Produk kami mempunyai size yang kecil dan memuatkan untuk letak di pocket masing2 dengan 75% alcohol untuk membasmi 99.9% kuman💕

SEBOTOL RM15 /
8 BOTOL RM100 termasuk postage

Kepada yang berminat untuk order 👇🏻👇🏻
Meh pm sini👇🏻👇🏻

www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352

💕TAK KIRA ANDA BERADA DI MANA, LINDUNGI DIRI DENGAN MENGGUNAKAN POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY💕Kami faham sekarang dah...
21/05/2022

💕TAK KIRA ANDA BERADA DI MANA, LINDUNGI DIRI DENGAN MENGGUNAKAN POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY💕

Kami faham sekarang dah tidak perlu memakai mask, tetapi kita masih perlu menjaga diri sendiri daripada terbabit dalam Covid-19‼️

Sebagai langkah pencegahan, anda boleh mensanitasikan tangan anda dan benda yang anda akan bersentuhan 💕 Jika anda dapat mengamalkan sikap untuk mensanitasikan tangan anda, lebih sukar kuman akan berada di sisimu💕

Dapatkan Pocket Fragrance Sanitizer Spray kami dengan SEBOTOL RM15‼️ Jika anda membeli 7 botol, harganya cuma RM100 SAHAJA‼️

Tunggu apa lagi, cepat order sebelum kehabisan STOCK‼️

Cepat whatsapp sekarang ke👇🏻
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352

520特别优惠‼️520是个特别的日子💕网络情人节(Network Valentine's Day)是信息时代的爱情节日,定于每年的5月20日💕既然是520,那我就给你们大大的优惠‼️下单5+2,一律RM100 西马包邮‼️只限定今天520...
20/05/2022

520特别优惠‼️

520是个特别的日子💕网络情人节(Network Valentine's Day)是信息时代的爱情节日,定于每年的5月20日💕

既然是520,那我就给你们大大的优惠‼️

下单5+2,一律RM100 西马包邮‼️

只限定今天520优惠而已‼️
那么喜庆的日子,怎么能少了我们口袋香氛消毒喷雾呢⁉️

赶紧来找我下单吧‼️
手快有,手慢没有‼️

520情人节与疫情共处最佳礼物👍🏻520是不是还不想不到要送什么好嘞?来吧,我们就来送口袋香氛消毒喷雾!不要看它小小一个哦!它是有35ml的容量,还可以喷高达450次嘞!是不是心动了嘞🤣小小一个怎么可能可以喷那么多次嘞🤣没错啦!我们口袋香氛...
19/05/2022

520情人节与疫情共处最佳礼物👍🏻

520是不是还不想不到要送什么好嘞?来吧,我们就来送口袋香氛消毒喷雾!

不要看它小小一个哦!它是有35ml的容量,还可以喷高达450次嘞!是不是心动了嘞🤣小小一个怎么可能可以喷那么多次嘞🤣没错啦!我们口袋香氛消毒喷雾就是小小一个可以喷高达450次啦😍

赶紧來找下单吧!
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352

18/05/2022

𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢口袋香氛除毒喷雾
淡淡的花香味,闻起来不刺鼻!长期使用也不会伤害手!无需水洗,15s 速干,随时随地清洁双手,守护健康。
小小一瓶轻巧方便,放在口袋或包包都不占位!

🌸 75% 酒精 — 有效除毒高达 99.9%
🌸 卡片型大小,容易携带不占位置
🌸 温和超清爽、不粘腻
🌸 可喷高达450 次
🌸 精致高颜值
🌸 2 款香味选择 ✅

🍀「白茶 White Tea」
散发清新白茶香气,与浓郁芬芳截然不同,闻起来有素雅之感。

🍐「英国梨与小苍兰English Pear & Freesia」
梨子的清新香甜包裹着小苍兰花香,让整个香气都温柔清新起来。

目前只需要RM15就能购买口袋香氛消毒喷雾!还不赶紧拥有一个吗?先到先得!!售完为止!!!

Hi guys, 520 is coming soon~ Nicco Sanihygienic Shop are going to do a GIVE AWAY!!!BUT, you have to follow T&C 🥰T&C:1. L...
18/05/2022

Hi guys, 520 is coming soon~
Nicco Sanihygienic Shop are going to do a GIVE AWAY!!!
BUT, you have to follow T&C 🥰

T&C:
1. Like the FB business page - Nicco Sanihygienic Shop / https://www.facebook.com/SanihygienicshopbyNicco/
2. Follow the main account / https://www.instagram.com/niccosam_98/
3. Follow the business account / https://www.instagram.com/nicco_sanihygienic_shop/
4. Like & share 1 of the post of business account
5. Mention 5 people below the post of business account

Once you have follow all the T&C within this 3 days, you are closely to win our POCKET FRAGRANCE SANITIZER SPRAY that worth RM15!!! We would choose the winner by the next annoucement after the end of GIVEAWAY~

Multipurpose Sanitizer Sprayia bukannya cuma Sanitizer biasa, ia juga dapat menyegarkan persekitaran!!Apabila anda berad...
16/05/2022

Multipurpose Sanitizer Spray

ia bukannya cuma Sanitizer biasa, ia juga dapat menyegarkan persekitaran!!

Apabila anda berada di persekitaran yang berbau busuk, anda juga boleh menggunakan Pocket Fragrance Sanitizer Spray untuk menghapuskan kuman sambil itu juga dapat menyegarkan tempat itu💕

Bagi pemandu yang selalu makan dalam kereta, Pocket Fragrance Sanitizer Spray juga dapat membantu anda menghilangkan bau makanan yang ada dalam kereta💕

Perokok juga boleh mempunyai Pocket Fragrance Sanitizer Spray, ia berbentuk kecil seperti saiz poket, kecil dan memuat dengan rokok & lighter anda, bawalah Pocket Fragrance Sanitizer Spray sekali supaya orang yang berdekatan anda tidak rasa bau rokok yang kuat sangat💕

Belilah Pocket Fragrance Sanitizer Spray sebelum kawan2 anda rasa anda dah OUT dari zaman sekarang sebab tidak mempunyai Pocket Fragrance Sanitizer Spray lagi🤣

15/05/2022

520 BEST PREFERRED GIFT

是谁说情侣只可以过每个月的14日情人节呢?难得来到了我们的5月,520也快到了,你是不是不知道要送什么礼物嘞??

520《我爱你》这日子对男男女女都非常重要!
有伴侣的你们,你们sek do gek!

很多礼物你们都买过了,口袋香氛消毒喷雾来当着520礼物你听说过吗?没有对吧?我们就是要做独一无二!

我们的口袋香氛消毒喷雾不是玩玩的哦!又能消毒又能当香水这样喷!其他人有咩?尤其是那些很喜欢抽烟的kaki啊,啊~买我们的Vanzo牌子口袋香氛消毒喷雾就对了!我们是通过reseach来筛选出在香水里最受欢迎的两款香水嘞!这就是我们的白茶香味和英国梨与小苍兰香味啦~

还等什么哦?一个只需要RM15罢了!!快点买多一点回家送女友,小三,闺蜜,知己,老公老婆啦🤣

心动不如行动啊!520还有多少天罢了🤣等下我的货没了你就要想别的礼物了咯,真的是伤脑筋啊🤣

How To Wash Your Hand Properly?Masih ramai yang tidak ikut cara mencuci tangan dengan step yang betul lagi!!!Dekat sini ...
12/05/2022

How To Wash Your Hand Properly?

Masih ramai yang tidak ikut cara mencuci tangan dengan step yang betul lagi!!!

Dekat sini saya akan share kan cara2 yg betul ye!!

Step 1 : After you spray the sanitizer on your hand, you have to rub palms together

Step 2 : Rub the back of both hands

Step 3 : Palm to palm finger interlaced

Step 4 : Interlock fingers and rub the back of fingers

Step 5 : Rub thumb in a rotating manner

Step 6 : Rub fingertips on palm

Harap anda semua ikut ye step2 penting ni supaya dapat mencegah diri anda dari covid!!

Nak tahu lebih lanjut? Bolehlah PM tepi
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352

PERNAH TAK KORANG NAK PAKAI SANITIZER DENGAN ADA PERFUME? TAPI HARGA PERFUME TU MAHAL SANGAT???Nicco Sanihygienic Shop n...
11/05/2022

PERNAH TAK KORANG NAK PAKAI SANITIZER DENGAN ADA PERFUME? TAPI HARGA PERFUME TU MAHAL SANGAT???

Nicco Sanihygienic Shop nak bagi korang rasa kesegaran hand sanitizer bersama perfume dengan harga yang berbaloi.

Ini LIMITED sje tau!!

harga perfume untuk 35ml adalah RM100 - RM200.

mahal kan??

so, Nicco Sanihygienic Shop nak bagi korang rasa pakai sanitizer bersama perfume yang dapat menwangikan persekitaran dengan harga yang SANGAT MURAH!!!

LIMITED OFFER
1 botol RM15
4 botol RM60 (FREE POSTAGE)

OFFER akan tamat bila2 masa sahaja. So cepat whatsapp skg "Nak sanitizer bersama perfume" ke:

www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352
www.wasap.my/601116460352

Kelebihan Hand SanitizerAnda masih takut nak pakai hand sanitizer? Jangan risau! Dekat sini saya akan terangkan kelebiha...
11/05/2022

Kelebihan Hand Sanitizer

Anda masih takut nak pakai hand sanitizer?

Jangan risau! Dekat sini saya akan terangkan kelebihan hand sanitizer ye!

Hand sanitizer bekerja membasmikan virus dalam sekejap tanpa perlu dibilas air.

👉 Efektif hilangkan beberapa jenis kuman. Harvard Health menuliskan bahawa hand sanitizer dengan 70% kadar alkohol dapat membasmi beberapa bakteri dan virus.

👉 Membasmi kuman. Tiada siapa yang boleh mempertikaikan keupayaan alkohol untuk membasmikan kuman dan bakteria. Hand sanitizer telah terbukti berkesan untuk mengurangkan bilangan positive dalam persekitaran kerja dan juga mencegah virus dekat sekolah.

👉 Kebolehcapaian. Apabila anda tidak mempunyai akses kepada sabun dan air, sebotol kecil pembesih tangan boleh berasa seperti penyelamat nyawa untuk seseorang yang sentiasa dalam perjalanan ke mana mereka ingin pergi. Ia boleh disimpan dengan mudah di mana-mana sahaja.

👉 Ia kos efektif dan tahan lama. Kebanyakan pembersih tangan agak murah dan mempunyai jangka hayat 2-3 tahun. Botol kecil boleh bertahan selama berminggu-minggu pada satu masa dengan penggunaan yang konsisten, manakala botol besar boleh bertahan selama berbulan-bulan, menjadikan keperluan untuk pembelian yang kerap.

Hubungi saya dan dapatkan segera. Saya ada stock hand sanitizer yang semua orang mampu beli dan juga dapat spray sebanyak 450 kali.
www.wasap.my/601116460352 https://www.facebook.com/SanihygienicshopbyNicco

Cuci Tangan dengan Hand Sanitizer atau Sabun?Kini, masyarakat masih confuse sama ada kena cuci tangan dengan sanitizer a...
11/05/2022

Cuci Tangan dengan Hand Sanitizer atau Sabun?

Kini, masyarakat masih confuse sama ada kena cuci tangan dengan sanitizer atau sabun baru dapat mencegah covid-19.

Dekat sini saya akan mengkongsikan pengalaman saya.

Actually, hand sanitizer dan sabun saya pun pakai juga sebab takut kena covid kan! Biasanya saya akan menggunakan sabun untuk mencuci tangan apabila saya ada dekat washroom ataupun dekat restaurant yang ada singki air dan sabun bagi saya cuci tangan. Manakala, hand sanitizer ini yang sesuai dipakai di mana-mana sahaja dengan mempunyai 60% - 80% alkohol. Saya sering ke luar mana-mana pun, saya akan menggunakan sanitizer spray saja, cuma spray saja, dengan masa 15saat - 30saat, tidak perlu mencari tempat yang ada air untuk membasuh pun dah dapat membasmi kuman yang ada pada tangan saya.

Nak tahu x apa hand sanitizer spray yang saya sering pakai? Dengan bentuk yang kecil dan sesuai untuk dibawa ke mana-mana sahaja.

Tunggu apa lagi, cepatlah pm untuk dapatkan satu untuk diri anda!

Hubungi saya dan dapatkan segera.
www.wasap.my/601116460352 https://www.facebook.com/SanihygienicshopbyNicco

Sanitasi Dapat Mencegah Covid-19Sanitasi adalah sebuah bidang yang membahas fasilitas dan pelayanan untuk membuang kotor...
10/05/2022

Sanitasi Dapat Mencegah Covid-19

Sanitasi adalah sebuah bidang yang membahas fasilitas dan pelayanan untuk membuang kotoran manusia seperti feses dan urin dengan aman. Sistem sanitasi yang baik melindungi kesehatan masyarakat dengan mencegah manusia bersentuhan langsung dengan kotoran dan bahan buangan berbahaya lainnya. Sanitasi juga mempromosikan mencuci tangan dengan sabun sebagai bagian dari higenitas.

Kebanyakan pensanitasi tangan dihasilkan menggunakan alkohol sebagai bahan utama. Pengilang boleh menghasilkan pensanitasi tangan sama ada menggunakan etanol, isopropanol ataupun alkohol nyah asli. Alkohol pada umumnya mempunyai sifat fizikal seperti mudah meruap dan terbakar kerana mempunyai titik kilat (flash point) yang sangat rendah dan juga dapat membunuh bakteria dan virus.

Nak dapatkan sanitasi dalam bentuk kecil dan ringan untuk dibawa ke mana-mana?

Dapatkan Pocket Fragrance Sanitizer Spray, sanitasi ini mempunyai 35ml, 75% alkohol yang dapat membasmi bakteria / virus sebanyak 99.99%, lembut, segar dan tidak menyekit, boleh menggunakan sebanyak 450 kali dengan penampilan indah dan mewah.

Lindungi diri dengan mensanitasikan tangan anda demi kesihatan diri dan keluargamu.
Hubungi saya dan dapatkan segera.
www.wasap.my/601116460352 https://www.facebook.com/SanihygienicshopbyNicco

潮流抗疫必备 - 𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢 口袋香氛除毒喷雾!✨🥰很多人都觉得Vanzo这个牌子是卖车里的香精,但你错了!Vanzo跟着疫情时段也推出了消毒喷雾hand sanitizer,拥有者35ml的罐装, 75% 酒精能有效除毒高达 99.9%,...
06/05/2022

潮流抗疫必备 - 𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢 口袋香氛除毒喷雾!✨🥰

很多人都觉得Vanzo这个牌子是卖车里的香精,但你错了!

Vanzo跟着疫情时段也推出了消毒喷雾hand sanitizer,拥有者35ml的罐装, 75% 酒精能有效除毒高达 99.9%,还可以喷高达450次!

共有2 款香味选择 ✅

🍀「白茶 White Tea」
散发清新白茶香气,与浓郁芬芳截然不同,闻起来有素雅之感。

🍐「英国梨与小苍兰English Pear & Freesia」
梨子的清新香甜包裹着小苍兰花香,让整个香气都温柔清新起来。

𝗩𝗔𝗡𝗭𝗢口袋香氛除毒喷雾还可当成空气除臭喷雾,任何环境都可以使用!🙌

你还不赶紧买一罐来试试看吗?
即能消毒又能当香水一样的香氛消毒喷雾

赶紧来拥有一罐吧!
更多详情可以在comment留言😜
我会一一的回复你们哟!

HARI RAYA AIDILFITRI PROMOTIONOriginal Price : RM15NOW ONLY RM13.50‼️Promotion valid from 2 May 2022 until 8 May 2022Pur...
02/05/2022

HARI RAYA AIDILFITRI PROMOTION

Original Price : RM15
NOW ONLY RM13.50‼️
Promotion valid from 2 May 2022 until 8 May 2022

Purchase 5 and above to get FREE POSTAGE‼️

What are you waiting for??
Get your own one now!!!

www.wasap.my/601116460352

Difference Between Gel and Liquid SanitizerHand sanitizer is without a doubt our best companion with the onset of the CO...
01/05/2022

Difference Between Gel and Liquid Sanitizer

Hand sanitizer is without a doubt our best companion with the onset of the COVID-19 pandemic. To meet the rising demand, the variety of sanitizer options has increased exponentially. With clean hands being one of your greatest defenses, it’s important to make sure the disinfectant you choose is powerful and effective.

Liquid hand sanitizers have noted that liquid disinfectant can be faster acting, at a rate of

Address


Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 08:00 - 20:00
Sunday 08:00 - 20:00

Telephone

+601116460352

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Nicco Sanihygienic Shop posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Nicco Sanihygienic Shop:

Videos

Shortcuts

  • Address
  • Telephone
  • Opening Hours
  • Alerts
  • Contact The Business
  • Videos
  • Claim ownership or report listing
  • Want your business to be the top-listed Health & Beauty Business?

Share